www.gustavwiedselskabet.dk

www.gustavwiedselskabet.dk
Gustavwiedselskabet.dk
  • Reading time:1 mins read

Så fik jeg endelig færdiggjort opgaven med at få den gamle Gustavwiedselskabet.dk’s HTML hjemmesider over til wordpress. Det er den sidste af de gamle programmerede HTML sider fra min side. Alle de gamle er nu kørende i wordpress. Denne her tog ekstra lang tid, da jeg havde en del problemer med at få tilsendt web hotels koder og få oprette server til at kunne køre wordpress. Men endelig lykkes det.

Indholdet er det samme, dog med små tilføjelser og justeringer. Alle billeder er stadig de gamle, men som er forstørret 250% så de er ikke i super HD kvalitet og ret pixeleret. Dem vil jeg skifte ud og forbedre hen ad vejen. Det er en meget interessant opgave da den giver så meget indblik i dansk litteraturhistorie og så var han jo en skøn forfatter med farverig personlighed. Har lært meget om Gustav og nyd at få has på hans “liv online” via den bunke takst og billeder som jeg har skulle finde hoved og hale i.

Det har smertet lidt at de sidste par år, at hjemmesiden ikke kunne opleves maksimalt på mobil/tablet platformen. Så endelig er det på plads 🙂

0