www.kaarejohannessen.dk

www.kaarejohannessen.dk
  • Reading time:2 mins read

Havde et par dage med en hasteopgave kaarejohannessen.dk

Kåre skrev han blog lavede mærkelige ting. Tekst og billeder hoppede rundt. Alt var forkert. Jeg tog brillerne på og gik på jagt efter hvor i koderne der var sket noget. Det stemte ikke, det var helt sikkert, men hvorfor, og siden hvornår? Meget underligt. Jeg fik det bekræftet fra andre wordpress web designere at det var temaet som “hikkede” og det var sjovt nok kun i blog indlæg og de sidste ti styks Kåre have skrevet som det var galt med. Jeg var helt nede i databasen med snablen. Genskabte tidligere versioner, nulstillede, tømte cache på alle måder jeg kendte til – uden held.

Til sidst kontaktede jeg udviklerne af temaet (The7) – skrev efter support. Der var ikke forståelse eller hjælp så efter tre dage, tog jeg den drastiske beslutning at Kåre måtte have en “makeover” – jeg lukkede siden ned og købte et nyt og pålidelig tema hvor jeg ved det er kodet godt.

Efter et par dage hvor alt blev genskabt i et mere minimalt design, kom alting på rette hylde. Alt virker igen og Kåre blev glad.

Altid en glæde at glæde

0