www.Kirsten-brabrand.dk

www.Kirsten-brabrand.dk
  • Reading time:2 mins read

Er næsten ved at være færdig med en ny hjemmeside for Astrolog Kirsten Brabrand. En farverig og interessant omgave emnemæssigt. Der er mange muligheder i valg af billeder hvor de fleste har Kirsten selv valgt. Vi kom frem til at forsøge at bruge en dyb og mørk baggrund med lyse bogstaver. De fleste hjemmesider er hovedsagelig lavet i lyst design, så det var helt rart at ligge arm med en anderledes opgave som ind til videre er lykkes.

Vi er ikke helt færdig. Kirsten skal nemlig selv lære at styre sin egen hjemmeside og for første gang begynde at blogge. Er ikke i tvivl om hun vil blive vild med det når hun først har fanget det. Vi mangler lige et crash kursus, så skulle den komme online. Har nydt at arbejde med Kirsten som er drøn sjov og sød. En stor fornøjelse. Håber meget hun for glæde af sin nye hjemmeside samt hun for opbygget sit netværk endnu mere via den nye blog.

Det har taget Kirsten mange år hvor denne hjemmeside bare ikke var rigtig og klar. Så domæne navnet og web hotellet har været parkeret længe. Men så endelig her i februar følte hun at hun var parat og vi gik i gang med arbejdet. Det er heller ikke altid lige nemt at få skrevet og fortalt det som man ønsker. Der er blevet rettet, fjernet, tilføjet og med tiden vil hun styre det hele selv. Noget jeg holder meget af at videregive og så følge ude på sidelinjen webprojekter pulserer og bruges til debat og kommunikation mv. Besøg hendes hjemmeside via dette link

0