• Velkommen til min Blog/Journal - her skriver jeg lidt om hvert. Her vil jeg i tide og utide skrive blogindlæg om mit kreative arbejde, liv og tanker. Måske lidt lommefilosofi, en anekdote fra min hverdag i form af en lille fortælling om noget sjovt/spændende/irriterende som jeg har oplevet.

    Et tanke eksperiment, løse gætterier, kryptisk kodesprog. Kort sagt. Tanker, minder, billeder, impulser.
Home / 2017 / www.kirsti.dk

www.kirsti.dk

Har lige løst en fin lille web opgave for Aut. Psykolog Kirsti Isabella Lindgreen. Kirsti have en gammel HTML website som virkelig trængte til at blive opdateret så den i det mindste kunne opleves på mobil og tablet platformen. Hun ville gerne have et enkelt tidssvarende digital visitkort lavet i WordPress. Vi havde fokus på indhold og et enkelt design som ikke virkede forstyrrende. Først forsøgte jeg med en fin, nok for porøs skrifttype. Cormorant Garamond en af mine favoriter – men den var alt for fin så vi skiftede til en mere bastant type. Natur billederne er nøje udvalgt så de gerne skulle indgå og tilpasse de specifikke emner. En fin lille webopgave jeg havde fornøjelse at arbejde med.

www.kirsti.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *