www.skolenforlivet.nu

www.skolenforlivet.nu
  • Reading time:2 mins read

Er lige blevet færdigt med en fantastisk fedt projekt. www.skolenforlivet.nu

Skolen for Livet er en nystartet friskole på møn. Opgaven gik ud på at lave dem en funktionel brugbar og flot website. Den første version som var hostet på blogspot og ikke på deres egen server var ok, men ikke op og ringe… Webmasteren var vist gået i protest og var ude af projektet. Noget i den dur? Nå men min opgave var at få det frit og løst sejlende projekt på plads og i orden. Nemmere sagt end gjort. For det meste af tiden gik med at opdrive koder og få den “løsrevet” fra anden udbyder, stoppet “redirects” opbygget ny server, database, e-mails. En kodejagt uden ligne. Men det gik og den er godt kørende, og der er igen overblik og tjek på det hele. Skolen starter på sit andet år om en dag og hvis den “godkendes” ja så er den leveret lige til døren…

Har nydt projektet især, konceptet i sig selv er drøn godt. Når man lære om selve skolen, via at læse den tekst man arbejder med i opsætning i layout, ja så kan man kun ønske sig at man selv havde gået i sådanne skole. Genialt koncept. Kan kun håbe at med mit arbejde for dem, vil det gøre det nemmere for dem at være ordentligt repræsenteret online.

Designet er lavet ud fra kraftige natur farver, hvor grøn er hoved farven. Har brugt et helt nyt wordpress theme. Et der lå i den dyre ende. En fornøjelse at arbejde med. Det er hurtigt og har en ok backend. Savner nogle få elementer, men ikke noget jeg kan selv styre udover mulighederne. Også et helt ny typografi er ind over. En nyere stil med et klassisk look. En levende logo typegrafi og en lignede content google font er brugt. Ikke noget man tit arbejder med. Men det passede fint til opgavens koncept og indhold. Tror det funker.

0