• Velkommen til min Blog/Journal - her skriver jeg lidt om hvert. Her vil jeg i tide og utide skrive blogindlæg om mit kreative arbejde, liv og tanker. Måske lidt lommefilosofi, en anekdote fra min hverdag i form af en lille fortælling om noget sjovt/spændende/irriterende som jeg har oplevet.

    Et tanke eksperiment, løse gætterier, kryptisk kodesprog. Kort sagt. Tanker, minder, billeder, impulser.
Home / 2017 / www.zeichner.dk

www.zeichner.dk

Lige færdiggjort en mindre hjemmeside for en god gammel ven Boris Zeichner. Det er hans personlige hjemmeside. Et slags digital visitkort ude de helt store armbevægelser, taget i betragtning af en anden af hans jeg har kreeret af hans hjemmesider. Ja han har en del oppe og køre online. Den anden er hans flagskib Winstedt.dk som jeg er fast webmaster på.

Denne gang legede jeg med et nyt tema som oprindelig skulle have været brugt til et andet projekt, men blev droppet da det ikke kunne klare opgave teknisk set. Så jeg er lidt glad for at det så kunne bruges her og ikke gik til spilde, og blot var penge ud af vinduet. Boris er en fantastisk spændene mand og det har været en udsøgt fornøjelse at lave hans private hjemmeside.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *