DTP

DTP

Ud over web design og illustration arbejder til tider også med desktop design. Her udfører jeg opgaver fra enkelte illustrationer til hele hele bogopsætninger. Det er dog ikke så tit jeg arbejder med grafik til tryk, og de fleste af de opgaver jeg løser i dag, opleves online eller på en skærm. Derfor er det altid en rar oplevelse at sidde med et resultat konkret i hånden. Visitkort, flyers, brochurer/hæfter arbejder jeg ikke så ofte med. Nok mest pga. der er så meget fokus på online opgaver.

Typografiens slagkraft

Valget af typografi har jeg altid fokus på. Jeg betragter det som et vigtig valg til hver enkelt konkret opgave. Skal det være en klassisk eller mordene font. Skal der være tynd, eller slagkraftig font, med eller uden fødder.

Lille dreng i rød trøje

Af Jørn Bie

Til dato, den største bogopgave som jeg har arbejdet med. Jeg have ansvaret til at følge og opbygge hele dette projekt fra start til selve trykke processen.

Opgaven var blevet givet af min gode fader, og selvom det var en lang kompliceret opgave at løse, var det drøn hyggeligt og meget lærerigt.

Betragter denne opgave som mit svendestykke indenfor bogudformning og tryk. Har skrevet en længere blogindlæg om denne bogopgave. Læs mere

Manual For Sjælen

Af Steen Kofoed

I denne bogopgave havde jeg fokus på et røgsløret design.

I indmaden af bogen brugte jeg en lys transparent baggrundsteksturering og en blød typografi som passede ind i emnet og helheden.

Coveret valgte jeg at gøre mørk, med enkelte lyseffekter så det kom til at fremstå mystisk med skyggespil i røgeffekten.

Har du eventuelt spørgsmål omkring en specifik opgave som jeg muligvis kan hjælpe med, er du velkommen til at kontakte mig.