Hvem er?

Graphism

Født og opvokset i Skandinavien, Danmark. Er bosiddende på Østerbro i det skønne København siden 1964. Det meste af mit liv har jeg arbejdet med visuel grafisk design, kunst og kultur, godt blandet med en stor lidenskab for historie og Science fiction.

Selve byggestenene bag mit kreative virke kommer fra og er udsprunget som tredje generation af en kunstner og musisk familie. En naturlig og dedikeret lidenskab for kunst og musik, opstod tidligt i mit liv via min farfar, kunstner og forfatter Per Ulrich.  Det musiske kom ind via modermælken  via min farmor Hedda som var professionel pianist. Min gode fader Jørn Bie som også er kunstner og forfatter har unægtelig haft en stor andel af mit karierre valg.

Jeg har gennemgået to Grafisk Designer uddannelse på ren analog plan. Alt min digitale viden og kunnen er selvlært. Har altid arbejdet som selvstændigt freelancer og efterhånden på alverdens projekter og for det meste fra eget tegnestue. Jeg tillader mig sjældent at holde ferie, da jeg næsten altid enten arbejder eller studerer på et projekt.

Lidt lommefilosofi

Mit liv er dagligt gennemsyret af en relevant undren over menneskeheden. Har altid været fascineret af historien om Tyren Ferdinand der efter et bistik bliver forvekslet med en farlig tyr. Men Ferdinand vil meget hellere ligge på engen og snuse til de duftende blomster end at jage. 

Ser ofte det abstrakte i det “normale”. Lytter til stilheden før stormen. Nyder at se bladene rasle i træerne og skyerne drive forbi. Derudover er jeg hypnotiseret af alt det der står imellem linjerne, ofte på en vittigt og lomme filosofisk måde.