Historie

Det illustrative

Barndomsdrømmen var at kunne leve af at være tegneserie skaber og kunstmaler. Jeg tegnede flittigt op og udstillede en del igennem 80’erne, indtil jeg lagde det på hylde og valgte kommercialiseret Grafisk Design i start 90’erne.

Bie Grafik var mit lille grafiske design firma. I dag går arbejder jeg stadig selvstændigt, blot under mit eget navn Søren Bie. Firmaet Bie Grafik’s historie går tilbage til min far, Jørn Bie. Han grundlagde virksomheden i med fokus på fotografi og multimedie-præsentationer.

Firmaet eksisterede fra de sene 60’ere til midten af 80’erne, hvor han i stedet begyndte at skrive bøger og lave kunst. Jeg startede Bie Grafik igen i midten af 90’erne med et nyt koncept i grafisk design. Den digitale design tidsalder var lige begyndt med det nye world wide web.

Var mere eller mindre nyuddannet grafisk designer, men kun på det analoge plan, dvs. alt hvad jeg viste og kunne. Krævende et lysbord, blyant, tusch, papir, saks osv.

Så jeg har lærte mig selv alle mine grafisk digitale design færdigheder siden da, og igennem tiden har jeg løst en masse opgave til alle mulige forskellige kunder.

Jeg holdt derefter en pause fra det professionelle design og Bie Grafik for at koncentrere mig om middelalder historie og investerede tid i mine egne private projekter, eksempelvis www.jeanne-darc.info som tog over fem år at skabe.

Navnet Bie “Grafik” dækkede ikke længere alle de forskellige digitale emner jeg er endt ud med at arbejde med, så jeg valgte at lukke firmaet efter en del gode år.

I dag arbejder jeg som freelancer Grafisk designer og beskæftiger mig mest med digitale web opgaver, alt sammen under mit eget navn Søren Bie. Min musik og lyd produktioner går under synonymet spacetours