Home / Historie

Historie

Bie Grafik

Bie Grafik var mit lille selvstændig grafiske design firma. I dag går det bare under mit eget navn Søren Bie. Firmaet Bie Grafik’s historie går tilbage til min far, Jørn Bie. Han grundlagde virksomheden Bie Grafik i med fokus på fotografi og DIAS multimedie-præsentationer.

Firmaet eksisterede fra de sene 60’ere til midten af 80’erne, hvor han i stedet begyndte at skrive bøger og lave kunst. Jeg startede Bie Grafik igen i midten af 90’erne med et nyt koncept i grafisk design. Det kørte en del gode år. Den digitale design tidsalder var lige begyndt med det nye world wide web.

Var mere eller mindre nyuddannet grafisk designer, men kun på det analoge plan, dvs. alt hvad jeg viste og kunne. Krævende et lysbord, blyant, tusch, papir, saks osv.Så jeg har lærte mig selv alle mine grafisk digitale design færdigheder siden da, og igennem tiden har jeg løst en masse opgave til alle mulige forskellige kunder.

Jeg holdt derefter en pause fra det professionelle design og Bie Grafik for at koncentrere mig om middelalder historie og investerede tid i mine egne private projekter. Navnet Bie “Grafik” dækkede ikke længere alle de forskellige digitale emner jeg er endt ud med at arbejde med, så jeg valgte at lukke firmaet.

I dag arbejder jeg som freelancer, under mit eget navn Søren Bie.