www.Spacetours.dk

www.spacetours.dk

En mulighed for at komme ud på en indre rejse

Spacetours er et virtuelt digitalt sci-fi-univers som består af elektroniske musikkompositioner, lydeffekter og feltoptagelser.

Hvad er spacetours?

Projektet spacetours er et lydunivers skabt af Søren Bie siden midt 80’erne Det er en personlig legeplads i et virtuelt digitalt sci-fi-univers som består af elektroniske musikkompositioner, lydeffekter og feltoptagelser. Spacetours har ingen relation til det virkelige liv. Jeg kreerer lydcollager og kompositioner til det indvendige planetarium i stilarterne elektronisk house & techno. Når tempoet er sat ned er det chillout, ambient og lydkunst.

De anvendte instrumenter er hardware Roland synthesizere og softwarebaserede synths i DAW (digital audio workstation) systemet Reason. Alle kreationer har altid været undergrund og uafhængige værker, udgivet i eget pladeselskab. Det har altid “kun” været en hobby. Så jeg produceret kun i fritiden, en gang imellem hovedsageligt for min egen fornøjelse.

Afslappende mediterende drone-lydbilleder

Mine lydkunst “rumture” er specifik designet til meditation og afslapning. Nogle frekvenserne er så dybe, at vibrationer fra dem får en ind i en meditativ tilstand. Disse “rumture” kan vare op til en halv time eller mere og er specielt designet til hovedtelefoner af højere kvalitet. Ved flere lydprøver på gode venner og familie, var resultatet at de simpelthen faldt i søvn.

Meditativ musik kan være meget afslappende for mange individer. Dette er især fordelagtigt for dem, der bor i et travlt byområde, hvor lyden af trafik, tog og sirener konstant kommer gennem væggene.

Jeg håber med mine lydværker at de kan fungerer som et specielt redskab for dem der ønsker at finde og og komme ud på en indre rejse. Velkommen til spacetours.

Electronic - Uptempo

Electronic - Downtempo

Soundscapes & Drone works